Persoonlijke Groei

PERSOONLIJKE GROEI – GOED VOOR JEZELF EN JE OMGEVING

Wij ondersteunen je in je Persoonlijke Groei op een aantal manieren. Enerzijds kennen we individuele trajecten, bestaande uit één of meer coaching gesprekken.
Anderzijds hebben we een aantal verschillende trainingen in onze portefeuille.
Hieronder lees je meer over deze beide.

Coaching

Bij Dilmarah – Trainingen en Coaching kun je terecht voor een één op één coachgesprek of een serie coachgesprekken. Jijzelf bepaalt steeds of je na een gesprek een vervolg wilt, of het af te sluiten. Wel is het mogelijk vooraf een traject van in totaal 6 gesprekken (inclusief intake) af te spreken. Zie hiervoor de pagina “Planning en Tarieven”

Wat kan een coach voor jou betekenen?

hoe kijk je er naar?
er anders naar kijken

 

Een coach helpt je om anders naar zaken te kijken.

 

Wat jou af en toe (en soms ook wel vaker) dwars zit, waar je  niet uitkomt, wat je steeds weer overkomt……..Allerlei zaken, waar je af en toe van zegt “Hè, heb ik dat weer.” of “Dat gebeurt me nu al voor de zoveelste keer.” of “Daar zou ik eens wat aan willen doen, maar …….”

Door naar je verhaal te luisteren en vragen aan je te stellen, helpt de coach jou aan nieuwe inzichten. Hij luistert onbevangen en onbevooroordeeld naar jouw verhaal. Niets vindt hij vreemd.

Als jij ergens mee zit, dan is het enige wat telt: “Jij hebt er hinder van.” Dat is voldoende om het helemaal serieus te nemen.

Wil je ook een oplossing vinden voor die dingen waar je steeds weer tegenaan loopt?

Voor meer informatie: klik hier

Trainingen

Bij trainingen doorloop je met een aantal andere mensen een traject van persoonlijke groei en nieuwe inzichten. Je leert niet alleen van het verhaal van de trainer, maar zeker ook van elkaar en elkaars ervaringen.

 

 

Ons trainingen pakket

Bij Dilmarah – Trainingen en Coaching worden trainingen gegeven op het gebied van:

  • Mindfulness (gebaseerd op de methode van Jon Kabat – Zinn: MBSR = Mindfulness Based Stress Reduction. Mindfulness is op te vatten als een vaardigheid in aandacht en houding en die is te leren! Daar is tijd en oefening voor nodig. Mindfulness helpt je bij het bestrijden van piekeren, depressie of burn-out.
    Denk ook aan “De kracht van het NU.”

Een aantal werkvormen om anders naar jezelf en naar jezelf in de omgang met anderen te kijken. Heel verhelderend en levert vaak een hele verbetering op in de omgang met anderen.

Voor meer informatie over onze trainingen: klik hier